onsdag den 25. januar 2012

Ny bog af OBerst Nørgaard:



Vi er blevt venner igen Gode Nørgaar og mig og jeg har ordnt toletterne. Han gav mig en toiletmedalje til mign uniform. Med børste over kors og den skinner flotter end solen. MEN hnas bog: Han har selv måt udgiv den fordi der som sidvanlig ik er nogne der vil tro på ham. Bare vent og se på framtiden!

5 kommentarer:

  1. Toiletmedaljer? Er det noget bageren sælger. Jens Ole, jeg tror lige du skal tage den helt lugnt. Her hjælper hverken hygiejnerbind eller renslet.
    Så jeg ved, Lars Bo, og ikke mindst Troels Emig, er en hædersmænd. Så det er skyldes noget andet. Som jeg nok er ked af at begynde at gøre en teoridannelse over sådan højt og lydefri.
    Alt godt fra mig og onkel.

    SvarSlet
  2. Jag forsåtr sletter ikek hvad siger du?

    SvarSlet
  3. Obersten har jo tidligere udgivet bøger, der var så fulde af løgn,som der er stjerner på himmelbuen. Bare i et kapitel var der 30 løgne. Han var blevet spist af en tiger i Afrika. Ha, findes der tigre i Afrika? Nej, det gør der ikke. Og i et andet kapitel havde han skrevet en lang svada om Paven i Rom. Men dengang var Obersten overhovedet ikke født. Og til allersidst så kommer der pludselig en idiotisk bageopskrift...midt i noget der skal forestille en mandfolkebog for rigtige mandfolk. Ja, igen og igen lodrette usandheder og studenterløjer. K

    SvarSlet
  4. NAj nu syns jeg det blir for meget for mig hoved o hele min kropp må sig stopop . får har du alri hørd om at mn kn lave historie som ikke er løgn men hellr ikk sket i virkliheden, Der noget dr hedder simboler. SÅ er tigern måske en prævels et billde. og afrika er lang væk. så OBersten skriv pøetisk at han har vært fjernst væk i verdn og bividstheden og har klaret dne og blivet fovandlet. Og hvem ved hvormår obersten er født om han ikke er tusind år. For han ikke bar et alminlig menneske, det er det me tigern igen. Og ingen skla komme og sige hvad en mand er for det er han . Og ogse mig mere og mere., Snart skal jeg ogse ud på den stor rejse ned til INdien og hvor der findes tiger og mange forskllig slags mad som ikk bare er alminlig mad men mad som ogse er for bividstehdn. Den slags kan man ikke oplev i Esbjrg og Viborg og hvor du nu har været i jylland, knud. Der er mere her i verden end d kan vide. selvom det er godt nok det du vid. men ikke alt. Som med obersten og Emig. Når jeg kommr hjem vil du mok gøre stor øjn. Jeg skal nok fotgrafere og følg bar med her på bloggn. (jeg har ikke så meget tid til at lave ny inlægninger fo tidn for der er travl med forbiridelse, og ekstre træning af vagthunden og indianertropppen ås alt er som helt i det skal vær mens vi er væk. Os som nomalt holde styr på det. HIlsen JEns Ole.

    SvarSlet
  5. Jeg har lige haft kommunedirektøren i røret. Og han siger, at jeg skulle sige, at det er din tarv, ikke at tage over til Indien. Du har brug for ro og stilhed...mens du arbejder.
    Tarv betyder det er ulovlig, hvis du tager over til Indien. Derovre har de ikke marker, men bruger gaderne til landbrug. Køer og grise og svin midt på gaden inden i byen. Og deres wc'er findes ikke. Så ka du jo nok tænke dig til resten, og hvorfor jeg ikke skriver om det. Tænk hvis du ikke har lov til at gå på WC. Gad vide hvordan Obersten selv lige klarer den.
    Jeg har en dejlig steg i ovnen, så jeg må ud at tilse den. Du skal nok ikke snakke for meget med direktør Emig og Obersten om det her brev. k

    SvarSlet