mandag den 16. januar 2012

foslag fra Norge til Danmrk

Nosk tobak med  båd med om ar at man det er ikke ikke godt at ryge for sin  lunger og også med telfonnummer til det norsk branvæsen hvis man sætte ild i noet. det re lidt sjovt. ps det er ikk mig der ryge men min onkl kaj erik. han ryger MEGET

6 kommentarer:

  1. Det er ikke med kommunale midler, ka jeg forsikre dig om, Jens Ole. Tobakken, den køber onkel selv. Eva og jeg er ved at spare op for at se på værgeforhold i andre lande, så vi har hårdt brug for penegene til en studietur til Mallorca.

    SvarSlet
  2. Jeg fik lige lyst til at sige hej til dig, min store knægt.

    k

    SvarSlet
  3. Kære Oberst og Jens Ole. Noget jeg har tænkt meget på var om ikke det ville være godt hvis Niels Ole Nørgaard ku komme ud på centret for at dygtiggøre sig, fordi jeg synes han skal dygtiggøre sig mere end det sker og som at jeg har set, hvor jeg nok må sige at bortset fra at finde ud hvor øllet kommer ud af flasken, og derefter at komme flaskemundingen til egen mundåbning, er der jo intet sket. Intet. Uha flot skilning og føre sig frem, men HALLO, hvad er der lige i det. Dether er vigtigt, så jeg tar den lige igen: HALLO, hvad er der lige i det eller ved det. Nå jeg har mere tid nu. Men vil gerne holdes underrettet om hvad der sker i sagen. Det er jo ikke bare lissom på en computer hvor man lige skifter motherboard, de optiske kredsløb, skærmopløsningskonfiguration eller bus-bit-map-controller osv osv. Det er lissom noget i en anden skala, vi står midt i. KSN

    SvarSlet
  4. Gode Knud. Jens Ole ligger på lazaret efter min fødselsdagsfest i går, han skulle bare lige dyppes i suppen, for at give det sidste pift. Men gav tosken sig så ikke til at svømme rundt og rundt i ring, indtil han var ganske mør. Han skulle lige vise sig, noget manddomsprøve eller hvad ved jeg. Og nu bare skriger og skriger han. Så slemt er det heller ikke. Bette skravl.
    - Nå, NO Nørgaard: Jow, du har ret. Jeg har osse forsøgt at få lidt retning på ham. Har nævnt netop det med flasken for ham, at det ikke er helt nok, hvis man virkelig vil noget her i verden med damerne og økonomi. Men så begynder han at snakke om hvor stor indsigt i geometri og algebra det kræver, at vende sådan en flaske rigtigt, og få øllet ned i halsen, uden at spille, og senere skal den jo osse ud igen. Denne sidste fase i øldrikningskunsten (NO's udtryk) plejer at imponere damerne ikke så lidt, siger han. Jeg gider ikke mere. Der er en hel verden at redde, nye dyrearter at opfinde osv. osv. Men måske er din idé med at sætte noget elektronik ind i ham ikke så dårlig endda, måske man faktisk kunne fjerne hans frontallapper og indsætte nogle printkort og en GPS. Hmm. Jeg tror sgu jeg finder loddekolben frem alligevel. Kan du komme forbi og holde ham, mens jeg opererer? Dr. Emig har været igang med at teste noget nyt medicin den sidste uges tid, og er ikke helt pålidelig.

    SvarSlet
  5. Sommetider glemmer jeg et "ikke". Hvis jeg fx skriver hvor dog Niels Ole er en god og gavmild knøs, så er det jo givet, at jeg sikkert har glemt et "ikke" et par steder.
    Nå, jeg har travlt der kommer fjernsyn med helt vilde dyr.
    De vil se om de vil rive hovedet af andre dyr, og så laver vi væddemål henover kaffebordet om hvis hovedet, der først ryger. I sidste uge tjente jeg 75 kr. Hvor de havde lukket en rasende hanløve og en bette sød tamkanin sammen, og så sagde jeg, at løven garanteret ville vinde. Og hvem fik ret? Ja nu sku jeg jo så vise pengeseddelbundtet, så ku du hurtigt regne ud, at det var mig vandt. Men så nem ska det nu ikke være. K Nielsen

    SvarSlet
  6. Hver gang jeg skriver til jer på centret, så spørger blogdirektøren her i rubrikken om jeg er en robot eller i den retning. Jeg har skrevet til ham, at jeg ikke er en robot, men han blir ved at spørge.

    SvarSlet