mandag den 16. januar 2012

Velkommen til min blog her komme snart en hle mmase om mig og al de ting jeg got ka li. (det e MEGET!)


6 kommentarer:

  1. Ska han ikke ud og dygtigøre sig. Han skal jo ikke ligefrem være direktør i morgen.

    SvarSlet
  2. hej onkel! jeg e glad for din henvendls. jeg er lig på mision m emignoergaard DE BESTE i lang tid så skriv jeg tilbag.

    SvarSlet
  3. Din onkel har passet min Facebookside så talentfuld, at jeg er så stolt. Han har vist et billede af nogle store sten. Og et foto af en jerngryde. Det er flot at han kan se storheden i det trivielle.
    Du må hilse direktørerne, Nørgaard og Emig, den dygtige tegner, fra mig, og sig til dem, at foråret er på vej. Sneppen har været her. Og min lille indendørsfugl, den gule, du ved, hopper på sit æg.
    Din ven, jow det må jeg nok godt kalde mig
    KSN

    SvarSlet
  4. HEJ KNud! Se hvad jeg har skrivet ovenover! DU Er MIN VEN!!

    SvarSlet
  5. Jeg drømte den herligste drøm i nat om Oberst nørregaard. Han var kommet ud til Indien, og han troede det var amerika. Jeg tænkte i drømmen: er manden (obersten) fuldstændig fra forstanden, for Amerika ligger jo ovre i Amerika. Men, og nu kommer det smukke i drømmen, hver gang jeg ville sige grimme og dumme ting til Obersten og også lave nogen grimme hoveder, da ku jeg bare ikke. Mit hovede havde og har så svært ved at blive grimt, så jeg tror jeg nærmest skal opereres grim, og det vil jeg bare ikke. Og de modbydelige ord ville bare ikke liste sig fri af tungen. Jeg vidste ikke mine levende råd--i drømmen-, men så vågnede jeg op og var så glad at jeg ikke havde været dum ved den rareste oberst. k

    SvarSlet