onsdag den 15. februar 2012

jeg bar så træt af tungdeloven. Hvorfår skal den lgie trække i den retning. Og kun en. først det m min cykle og nu vil jeg  Foreksemple vile jeg gerne hoppe op lofte af mit værels og kravle rundt og kigge ned på alle min ting som står på værlste. Bare fordi. Hvorfor ikke. Så man kan se det hele lidt på en anden måd.e
men eddrerkoppe må gerne.

3 kommentarer:

  1. Og nu har dokter Emig fotalt mig at det er en som hedder Newton som fant på den. Man skal pas på med al det man kan find på. man skal ikke nøvendigvis lave det. Forskemple har jeg engang findet på en maskin som ku lave alting i verdne om til sokolade, bare fodi jeg var lidt slikmundet. Men så fem timer efter var jeg det ik mere. Hvad hvis jeg had lavet maskinen? Så vr verden nopk smeltet nu pga solen er så varm.

    SvarSlet
  2. Men sæføli tænker jeg li nu ville solen så osse vær chokelade. men meget varm så. Og så vil vi allesammn koge.
    Det er bar fordi jeg ikke gider slå mig mer og få blå mærke og blodtud når jeg lig glemmer tyngdeloven
    det vil alså vær bedre og svæve rundt så ville alle vær mere glad tror jeg. Ligesom i det ydre rum. Det så typisk på jorden at der skal vær lov for alt muligt ånssvagt.

    SvarSlet
  3. Kære Niels Ole, min store dreng. Ja, nu med tyngdeloven. Alt hvad obersten fortæller er rigtigt helt ned til mindste detalje-den allermindste mikrobe. Og jeg kan ikke forklare det bedre selv. Tyngdeloven skal man ikke spøge med. Lad os nu sige du begyndte at hoppe sådan ægte kænguruhop og lad os så sige tyngdeloven var en by ovre i Rusland, så ville du aldrig komme ned på jorden igen. Sådan er det bare. Tyngdeloven hedder på russisk pravitezsnie blat. Og det viser bare igen at det er noget vi skal have respekt for.
    Din gamle ven K

    SvarSlet