torsdag den 23. februar 2012

Idag er det min allebedste Nørgaards føselsdag. Jeg elsker ham. Billedet har Knud taget. Verdens bedste Knudsteffen Nielsne. Og jeg har tegnet lidt en stjernekaster på til pynt of fonøjelse. Tillykke.


5 kommentarer:

  1. Gider ikke fem minutter mere med den snothas ....slå ham ..sådan selv på egne vegne...og bagefter på mine vegne, slå til.
    Jeg vidste at livet var en jammerdal, men dether er jo vildt værre.

    SvarSlet
  2. Oberst Nørgaard her. - Gode Knud. Ja vi har jo diskuteret sagen telefonisk, men vil lige følge op her osse, så det ikke bare forsvinder, og knægten 'glemmer' alt om den skade han har gjort. For det er jo ikke bare mig, han vansirer, det er så sandelig osse dit flotte fotografi. Og så er det lissom ikke nok, bare at smide sig i gruset og snotte og skrige, at man jo kun er en lille dreng, som ikke vide hvad han gøre. Der er kommet lige lovlig egenrådighed ind i Jens Oles hoved, trods vores intensive indsats for netop det modsatte. Og hvordan han så kan forestille sig, at han skulle blive sergent til sommer. Nå, men han flygtede jo, og gemte sig mellem pingvinerne. Der fandt jeg ham. Og nu er der tændt op under den store suppegryde. Så kan hvalpen lære noget madlavningskunst. Og så er det slut med DET gemmested. Du er inviteret kl. 19. Tag selv drikkevarer og slagtøj med, så skal vi rigtig hygge og revse. Venligst Oberst Nørgaard.

    SvarSlet
  3. MEn jeg ER jo kun en dreng!
    JEns Ole.

    SvarSlet
  4. Kære O. LBN.
    Mon ikke I kommer til at lave "Missionæren og den varme gryde". Det tror jeg. (Jens Ole er jo konfirmeret og er klar til det, så mon ikke han selv ka hoppe op i beholderen, når I skal "lege" "Suppen koger". Den plejer lige at få det hele helt på plads.
    KSN

    SvarSlet
  5. Du gættede det, min gode KSN. Først peb han lidt, men nu er suppen perfekt. Så tilgiver man ham jo den lille flabethed herover. Og så en Calvados og en god cigar. Der er jo nærmest forår i luften.
    LBN

    SvarSlet